Dé openbare werkplaats in Den Haag

Een professionele houtwerkplaats toegankelijk voor iedereen!

Wat is de Haagse Werkplaats?

De Haagse Werkplaats is een openbare werkplaats die toegankelijk is voor iedereen die wil maken; particulieren, zelfstandigen, hobbyisten en bedrijven kunnen hier terecht. Ontstaan vanuit onze eigen behoefte; dit is iets wat Den Haag nog niet had. 

In de basis is de Haagse Werkplaats een houtwerkplaats, maar in de toekomst willen we verder uitbreiden, zodat er ook metaal bewerkt kan worden, komt er een 3D printer en zullen we meebewegen met de behoefte van onze klanten. 

Ons doel is een mooie plek te creëren waar van alles gemaakt kan worden en waar iedereen met jeukende handen en gebrek aan ruimte of gereedschap terecht kan om te werken. Niet alleen houtbewerking, maar ook onderhoud aan bijvoorbeeld een fiets, het bekleden van meubels, je eigen longboard maken of zelfs een bus ombouwen tot complete camper. 

Cursussen en Workshops in Den Haag

Neem een kijkje in ons cursusaanbod!

Hout en Meubels

Klussen in huis

Creatief

Workshop en groepsactiviteiten

Geef het iemand cadeau!

Onze faciliteiten

Doordat we een zo breed mogelijk arsenaal aan machines en gereedschap aanbieden, kun je nagenoeg voor elke klus bij ons terecht. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Werkplek

Machinale

Gereedschap

Bus/ camper

Gratis parkeren

huur een vaste werkplek

Ben je zelfstandig maker en opzoek naar een werkplek met toegang tot een professionele werkplaats? Huur dan bij ons een vaste plek voor langere periode of op projectbasis. 

onze visie

Met onze werkplaats willen we een inspirerende, veilige werkomgeving bieden, waar mensen met verschillende (professionele) achtergronden, de mogelijkheid krijgen om creatieve ideeën uit te werken met behulp van professionele machines en gereedschap. De plek biedt een veilige werkomgeving waar mensen autonoom of samen kunnen werken en ideeën kunnen uitwisselen.  

Daarnaast werken we graag duurzaam, door hergebruik te stimuleren en mensen de mogelijkheid te bieden om oude- en kapotte voorwerpen te repareren of te herstellen, in plaats van iets weg te gooien of te vervangen. Ook kunnen mensen bij ons leren hoe ze iets kunnen repareren en zo een tweede leven kunnen geven. 

De Haagse Werkplaats moet dienen als een plek waar creativiteit en innovatie worden gestimuleerd. 

 

nl_NL
Open chat
1
Stel ons een vraag!
Scan de code
Hallo,

Waarmee kunnen we je helpen?